VANHAT FIAM 1.0 dashboardit

FIAM raportointi on uudistettu viikon 48 datasta alkaen. Pääsy vanhaan dataan joka on kerätty ennen 28.11. onnistuu 25.12. asti, eli neljä viikkoa julkaisusta eteenpäin. Tämän jälkeen vanhat käyttöliittymät Kits ja Demographic Dashboard pidetään pystyssä niin että niitä voi käyttää su 22.1.2023 asti, mutta ne eivät ole enää AP:n SLA:n piirissä. Siirtymävaiheessa fiam.pub -tilien määrä rajataan yhteen tunnukseen per julkaisija.

FIAM dashboardit ovat Google pohjaisia ja myös niihin kirjautumista hallitaan erikseen luotujen fiam.pub tunnusten kautta. Ennen dashboardeille pääsyä pitää olla kirjautuneena FIAMin Google tilille. FIAM Google tilille kirjautuminen ei pysy jatkuvasti voimassa, vaan istunto vanhenee ajoittain. Tämän huomaa siten, ettei Dashboardille enää pääse FIAM tilin valitsemisen myötä (mitään ei tapahdu kun tilin on valinnut). Tässä tapauksessa pitää fiam.pub Google -tilille kirjautua uudestaan sisään. Tarkemmat  kirjautumisohjeet tästä linkistä

VANHAT DASHBOARDIT (FIAM 1.0, viikkoon 2022/47 asti):

Jos sinulla on ongelmia tunnusten tai salasanojen kanssa, ole yhteydessä Miikka Merikoskeen (miikka.merikoski@mediaauditfinland.fi).