Tulokset

Tulokset

 

Verkkosivustot ja sovellukset

Kuukausitavoittavuus on sivustoilla ja sovelluksissa eri päätelaitteilla käyneiden suomalaisten internetin käyttäjien määrä. Mittauksessa huomioidaan yhden käyttäjän eri laitteiden käyttö ja luvussa on tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla tapahtuva selain- ja sovelluskäyttö. Internetin käyttäjien määrä on 4 608 000 suomalaista.

Helmikuu 2018

Helmikuun luvuissa on vielä puutteita (*), joka tulee huomioida mediakohtaisissa vertailuissa. Muiden kuin puutteita sisältävien medioiden osalta lukuja voi käyttää vapaasti.

Tällä sivulla olevien tulosten lisäksi FIAM-mittauksessa on paljon lisätietoa sivustoista ja sovelluksista sekä niiden osioista. Mittaus on siis kuukausitavoittavuuslukuja laajempi sisältäen myös muun muassa vierailujen määrän, keskimääräisen päivän tavoittavuuden ja käyttöminuutit. Kaikkea tietoa voidaan tarkastella myös eri sukupuoli- ja ikäryhmissä. Tiedot ovat asiakkaiden käytettävissä comScoren MyMetrix-käyttöliittymällä. Lisätietoa tutkimuksesta löydät tästä artikkelista tai FIAM Faktat -osiosta.

* Ilta-Sanomien luvut ovat vielä helmikuun osalta osittain puutteelliset, Savon Sanomien ja Etelä-Suomen Sanomien sovellusluvuissa on myös puutteita.

Lähde: FIAM – comScore MMX MP, helmikuu 2018